Opel Astra: cilinderkop

Bouwjaar: 1994

Mijn collega heeft kans gezien om zijn distributieriem stuk te krijgen, hij heeft een 2.0 16 klepper.vraag,Wie weet er een kop voor zo'n ding voor een schappelijke prijs, die arme jonge werkt in een garage dus je weet dat de beloning minimaal is.
Groeten Oldtimer.

oldtimer

Geplaatst door oldtimer (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

op marktplaats staan wel adverteerders met geresiveerde & splinternieuwe koppen voor zeer redelijke prijzen aanbieden.

Maar wij hebben hier een 1.8 16v kop wel eens laten reviseren, daar hebben we nog geen E 500 voor kwijt.

Willem


Willem

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

oldtimer...kijk wel uit wat je koopt...er zijn voor de astra gsi vele gescheurde 16v cilkoppen in de omloop....als deze kop niet gescheurd is zou ik hem reviseren....nieuwe kleppen en geleiders...

kanters (0), 18 jaar geleden

ho
mijn advies
plaats een andere motor, meerdere malen cil.koppen vervangen bij 16v motoren, naderhand allemaal overmatig olieverbruik (ook met gereviseerde koppen)

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

We hebben zelf de klepgeleiders maar vervangen en de kleppen vernieuwd stotertjes even leeg geklopt en de hele boel weer gemonteerd met een complete nieuwe distributie, na 2000 km lijkt alles eigenlijk nog prima.Hij is er al weer mee aan het streetracen geweest dus!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.