Opel Vectra 2.0 Dti (sport): Cruise control

Bouwjaar: 1999

Heb even actief gezocht maar niks specfieks kunnen vinden (wil niet in herhaling vallen)

Ik wilde weten of mij Vectra is voorbereid op cruise control. Ik heb me stuurkapje er al afgehaald en gekeken naar een 4 polig stekkertje deze heb ik niet gezien. Maar mischien zit ie toch in me kabelboom die direct op de knipperlicht unit gaat, en dat ik zo de unit met cruise control er gewoon op kan zetten.(Het gaat om een Vectra uit '99 2.0Dti 16v)(mocht dit toch niet kunnen heeft er iemand een goed alternatief)

Alvast bedankt.

( ik heb trouwens ook dat probleem met het inhouden van de motor waarbij het motomanagement lampje gaat branden, dinsdag wordt er een nieuwe sensor geplaatst die met me lmm te maken heeft. Zal hier posten of dat t probleem oplost mischien heeft iemand daar nog wat aan :) )

"99 vectra

Geplaatst door "99 vectra (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

als er geen stekker ligt is hij NIET voorbereid op cruise control. dan zit hij ook niet in de kabelboom.

AstraGTC (0), 19 jaar geleden

In mijn astra was de cruise wel voorzien. Ik heb het kapje eraf gedaan, en hierachter, zo goed als in de stuurkolom lag een kabeltje dat afgetaped was. Hierin bevond zich de stekker voor cruise control. Dus, kijk maar eens goed in en tussen de kabelboom naar een ingetapete stekker.

grtz

"99 vectra (0), 19 jaar geleden

bedankt voor de reply's

Heb nog eens goed gekeken en echt geen kabeltje kunnen vinden,helaas. Is er wel een goed ander alternatief cruise control-systeem ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.