Opel Vivaro: CV blijft openen

Bouwjaar: 2003

Nadat ik mijn bedrijfsopel (Vivaro 2003) vorige week bij de dealer op heb gehaald na een grote beurt. Blijven de servotjes in de deuren van de Centrale Vergrendeling steeds openen. Je hoort dit duidelijk in elke deur door het tikken ervan.Dit blijft hij steeds doen soms wel 2 minuten aan 1 stuk door. Wel 70 keer per dag. Sleutel in of uit contact, motor aan of motor uit, maakt geen verschil. Als ik op mijn afstandsbediening de deuren blijf openen is precies hetzelfde geluid alleen knipperen nu de alarmlichtjes mee. Enig idee?? Iemand??

Geplaatst door

roykejanssen (0)

al 21 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik blijf mijn favorite zin zeggen: Massaklem van de accu afhalen en een paar uur wachten. Dan is de computer gereset en grote kans dat het dan over is.

Succes, Biomus

biomus 0

19 jaar

Het loshalen van de massaklem is een bekende work around, biedt vaak echter maar tijdelijk soelaas. Waarschijnlijk is het raadzaam de BCM (carrosserie regelmodule) te laten vervangen. Dit is namelijk de unit die de CV aanstuurt en het kan zijn dat deze in de loop der tijd toch defect is geraakt.

opelaner 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.