Opel Vivaro: Versleten fuseekogels

Bouwjaar: 2001

Ondanks dat iedereen heel tevreden lijkt te zijn met z'n Vivaro, duikt toch zo af en toe de klacht met betrekking tot de fuseekogels op. Ook wij hebben problemen hiermee. Onze Vivaro van januari 2002, is prive gebruikt voor het vervoer van onze honden en is dus de gereden 90.000 km niet (extreem) zwaar belast heeft ondertussen speling op de fusees en deze zijn ondertussen vervangen. Hierover lig ik in de clinch met m'n dealer omdat ik dit wel heel erg vroeg vind. Bovendien liet een monteur zich ontvallen dat ze eigenlijk de Vivaro's hiervoor terug zouden moeten roepen. Wie heeft nog meer dergelijke ervaringen?

Pee-El

Geplaatst door Pee-El (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Gras (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je een Mercedes sprinter hebt, kun je ze binnen 50.000 km vernieuwen. Valt niets op te verhalen. Vind 90.000 km redelijk snel, maar zou er verder geen probleem van maken.

opelmart (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit was waarschijnlijk uw eerste akp keuring . En dan moet de monteur er naar kijken.de monteur liet het zich niet ontvallen ,maar er werdt gevraagt naar een eerlijke mening van betrefende monteur .er zijn er al meerdere vervangen.
omdat de bovenste stalen o-ring het hoesje stuk maakt.
daardoor gaat het vet er uit en kan vuil en vocht erin .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.