Opel Vectra: Dashboard valt uit

Bouwjaar: 1997

Wie weet hoe ik het dashboard kan verwijderen ? een jaar geleden is het display vernieuwd en nu valt soms alles uit
dus ik denk dat er een stekker niet goed vastzit, wat mij wel opvalt is dat hij het bij warm weer vaker doet als met koud weer.
Ik heb ook gehoord dat de lichtschakelaar op een speciale manier te verwijderen is ,wie kan mij helpen ? alvast bedankt voor alle reacties

MVG Andre,

Andre379

Geplaatst door Andre379 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Gilbert3750 (0), 19 jaar geleden

http://www.blauertacho.de/doc/opel/index...

Staat hier iets wat je kan helpen?

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

Als je met de lichtschakelaar het blok links naast het stuur bedoelt met de knop voor het licht, mistlicht enz, dan is het makkelijk te demonteren. Trek aan de grote draaiknop, net alsof je de interieurverlichting aan wilt doen. Dan met een platte schroevendraaier aan de onderkant van het blok wippen en het hele blok valt er zo uit, is 1 geheel.

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

Trouwens, het dashboard zelf heeft niet echt een stekker, het is meer zo dat er een soort geleidende platic-vel over de achterkant van het dashboard loopt, met allemaal stroombanen. Als je het dashboard erin zet dat duwt dit vel tegen connectoren aan de andere kant aan en maakt contact.

Succes!!!

Andre379 (0), 19 jaar geleden

ok bedankt!!!! ik ga er gelijk mee aan de slag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.