Opel Corsa 1.4i CDX: Dashboard verlichting bijstellen

Bouwjaar: 1996

Afgelopen vrijdag heb ik de V-snaar van mijn corsa laten vervangen. Nu heb ik sinds die tijd dat de dashboard slechts heel zwak verlicht is als de koplampen aangaan (klokje+datum+temp brand wel fel als de koplampen uit zijn). Nu had ik bij mijn vorige auto dat er een regelknopje voor het bijstellen van de dashboard verlichting, maar zit die ook in de corsa, en zo ja, waar kan ik die vinden. En als dat er niet is, wat zou er anders aan de hand kunnen zijn?

Groeten,
Frans

frans3280

Geplaatst door frans3280 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

frans3280 (0), 19 jaar geleden

Gelukkig ben ik niet blijven slechtziend :) Ik zag zojuist opeens een grote zwarte draaischijf onder de dimlichtknop....een prachtige dashboardverlichtingsdimmer.
Wel nog een andere vraag: het valt me op dat het (stationair) toerental van de auto wat lager is geworden na het plaatsen van een nieuwe V-snaar (de oude slipte enorm). Is dat gebruikelijk?

Alvast bedankt,
Frans

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

kan best, de dynamo doet nu weer volop mee he...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.