Opel Meriva: Dashboardverlichting

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo lezers,

Het linkerlampje in van de dashboardverlichting brandt niet meer. Wie kan me uitleggen hoe ik het lampje moet vervangen. Ik heb de kappen om de stuurkolom al los gehad en omdat ik geen idee heb hoe verder heb ik ze maar weer gemonteerd.

Wie kan me op de goede weg helpen zodat ik de lamp kan vervangen. Uiteraard ga ik het andere lampje ook (even?) vervangen.

Alvast bedankt voor de reactie.

Groeten,
Jan IJzerwater

IJzerwater

Geplaatst door IJzerwater (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Meriva? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede middag Je was al zo lekker op weg als je op je stoel gaat liggen zie je boven de tellers 2 zwarte schroefjes. Kapjes bij het stuur weg ,misschien naast de klokken links en rechts nog een. De tellers zelf nog en voila. Verlchting zijn de grote bollen . Succes . Jan

IJzerwater (0), 14 jaar geleden

Bedankt Punt,

De komende weken heb ik geen tijd om deze klus aan te pakken. Ik wil er 's morgens mee beginnen dan kan ik in alle rust de boel demonteren en eventueel nog de nodige onderdelen aanschaffen.

Zodra de klus geklaard is maak ik er melding van. Ik vind het geweldig dat er altijd gereageerd wordt als er een vraag gesteld wordt.

Bedankt,
Jan IJzerwater

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Meriva of stel zelf een nieuwe vraag.