Opel Omega: Defecte voetverwarming bestuurder

Bouwjaar: 1997

Hallo Beste omega of andere autobezitters, ik heb winters koude voeten in mijn 2.5v6 CD omega van 97 om dat de verwarming aan de bestuurderskant het niet doet en die van de Passagiers kant doet het wel, wat kan hier de oorzaak van zijn en wat kan ik er eventueel er zelf aan doen.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Jan

pentode

Geplaatst door pentode (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

dupl-u-1739-5dd146c65c064+Junjer (0), 18 jaar geleden

Hallo Jan,
Ik heb precies hetzelfde probleem met een Omega van 1996.
Zie mijn oproep op dit forum op 19 jan 2005.
Ben hiervoor bij de dealer geweest, het zal mechanich zijn want er zit maar 1 stappenmotor voor zowel de klep van de passagier als de bestuurder. ( Het zijn dus twee afzonderlijke kleppen die bestuurd worden door 1 motor. Het hele dashboard moet er volgens opel uit. Ik wil er altijd zelf nog eens aan beginnen.
Mijn grootste probleem is het stuur verwijderen( ivm airbag ).

Gegroet Robert

sjaakie10938 (0), 18 jaar geleden

Beste Jan
Het volgende zal er aan de hand zijn waarschijnlijk heb je kort geleden een nieuwe radio ingebouw een met veel bekabeling (cd wisselaar) wat er dan gebeurt is dat je de lucht pijpen dicht drukt als je de radio in het dasboord drukt, laat even weten of dit het euvel is.

groetjes Sjaakie (Omega rijder en kenner)

pentode (0), 18 jaar geleden

Hallo sjaakie, omdat mijn auto vaak in bezit is van mijn vrouwtje vanwege het te vroeg overlijden van haar peugot 205 uit 1988 ben ik er nog niet aan toegekomen om te kijken of je advies een oplossing is van mijn probleem, maar ik zal binnenkort de pioneer scherm er even uithalen en kijken of daar het probleem zit, heb vorig jaar zelf een noia carkit ingebouwd en een subwoofer regelaar en dat scherm van pioneer waarbij ik vele draden opnieuw aangelegt heb omdat de versterker achterinzit.
ik hoop niet dat ik bij het verwijderen de boel in de war gooi want het was me een klus om die draden opnieuw aanteleggen,
Bedankt voor je reactie en ik reageer wel weer.

Robert, ook bedankt voor je reactie.

groeten Jan, (met al weer mijn 3e omega, bevalt ondanks de roest onder de ramen en de wielkast links achter nog steeds goed.)

Martijn7427 (0), 18 jaar geleden

He JAn,

Ik heb ook roest onder de ramen. Wat doe jij eraan. Haal je de raamrubbers los om erbij te kunnen? Of laat je 't lekker roesten...

Martijn

Martijn7427 (0), 18 jaar geleden

Jan,

Wil je m'n vraag nog even beantwoorden?

Martijn

maral (0), 18 jaar geleden

martijn om het roestprobleem echt op te lossen moet je de raamrubbers verwijderen kaalschuren roestwerende primer aanbrengen en dan spuiten anders blijft het terugkomen

groetjes marco ( ook omega rijder)

Martijn7427 (0), 18 jaar geleden

Ja, maar hoe krijg ik die raamrubbers los? En kan ik ze daarna weer terugplaatsen of moet ik nieuwe kopen.

Martijn

maral (0), 18 jaar geleden

Ze zitten met clips als je handig bent kan je ze met een kleine schroevendraaier loshalen anders nieuwe kopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.