Opel COMBO: DISPLAYS TID MID

Bouwjaar: 1998

Hallo,
Ik zou graag willen weten wanneer ik de Opel CCRT 700 radio kan inbouwen, en wat het verschil is tussen het oude tid display van een corsa B en MID display met Boordcomputer erop voor het meten van diverse dingen in de auto. is het mogelijk hier ccrt700 aantesluiten of past hij er al vanaf bouwjaar 1998, kan ik het laten programmeren of iets dergelijks?

groeten

Sebastian

sebastian_75

Geplaatst door sebastian_75 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

ccrt 700 gaat volgens mij wel werken in een corsa of combo ..alleen heb je ook een ander speciaal telefoon display nodig en een andere kabelboom. maar zeker weten doe ik het niet...een gewoon display of een gewone mid gaat zeker niet werken.



sebastian_75 (0), 19 jaar geleden

ik heb in de combo een stekker met 3 blokken en een tid display, ik krijg helaas geen beeld op het display wat doe ik verkeerd?

groeten

Sebastian

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

hoe bedoel je....het originele ( bij de wagen behorende) display werkt niet op de ccrt 700?

sebastian_75 (0), 19 jaar geleden

tid display van de corsa b met radio aansluiting waar 3 blokken op zitten krijg ik geen beeld op het display
de radio doet helemaal niets. Nu zit ik te denken om er een boord computer van Astra GSI in te bouwen met MID display en daar de ccrt700 op aan te sluiten is dat mogelijk?
groeten

sebastian

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

crt 700 gaat zeker weten niet werken op een display van een asta f. je verteld dat je geen beeld krijgt op het display van de corsa. maar probeer je dit met de ccrt 700? dan kan het kloppen. ik had al verteld dat dit niet gaat werken. overigens komt er wel een datum en tijd op het display?

sebastian_75 (0), 19 jaar geleden

De radio functioneert helemaal niet?

welke display kan ik inbouwen om het werkend te krijgen?


groeten
Sebastian

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

een speciaal display die bij de ccrt700 hoort....
de dealer kan dit uitoeken voor je. nogmaals, waarschijnlijk moet je dan ook de bekabeling aanpassen he...maar ik heb nog geen andwoordt op mijn vraag of je wel datum en tijd op het display hebt.

sebastian_75 (0), 19 jaar geleden

nee geen datum en tijd

groeten

sebastian

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.