Opel Tigra: druk op koelsysteem??

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: x14xe

ik heb bij deze auto overlaatst mijn temperatuurregelklep vervangen ok 2 weken later vandaag dus springt mij al weer een waterslang en ik heb overlaatst al es gevoeld aan mijn slangen of die niet te hard werken vindt van niet kan ze toch nog inknijpen kan dit zijn door ouderdom?? want is just in de bocht geschuurd ( thermostaathuis naar radiator ) Kan dit ouderdom zijn slangen???? greetz

ERwin_jah

Geplaatst door ERwin_jah (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

ja zeker erwin zou kunnen ik zou de slang vervangen en mocht je twijvelen dan kan je de koppakking nog laten testen want die willen wel eens stuk gaan.

groetjes jan.

ERwin_jah (0) PRO, 15 jaar geleden

ja ik ben vandaag geweest voor een slang maar hadden ze niet op voorraad morgen heb ik hem en dan monteren. Hoe test ik de koppakking fatsoenlijk met de hand slangen vasthouden of ? met een pomp op expansievat rond gaan rijden mag maximum 0.6 bar hebben ? dacht ik hé?

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

erwin de koppakking test je met de koppakking tester deze heb je zelf niet maar de garage daar zie je al bij een piep klein lekje dat hij lek is door dat het verkleurt.

groetjes jan.

ERwin_jah (0) PRO, 15 jaar geleden

Koppakking is niet kapot geen druk op systeem nix!! dus das goed alleen nog kijken hoe die ventilator wordt aangestuurd ga ik morgen doen denk thermoschakelaar of een relais

jan T (10) PRO, 15 jaar geleden

nou dat is in ieder geval mooi en weet je zeker dat dat het niet is en ja het is verstandig om de ven tecontroleren.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.