Opel Corsa: Druklager/drukkregelaar kapot of?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hoi,

Ik heb een opel corsa 1.4 bj 1995, mijn auto maakt soms lawaai bij het intrappen van de koppeling alsof het gas wil geven maar het gaat niet vooruit ofzo. Na ong 30 sec voet op de koppelings pedaal blijven houden houd het geluid op. Is de druklager/drukregelaar kapot?. Moet het zsm vervangen worden of kan het geen kwaad?. Wat kan anders het probleem zijn als het niet deze twee zijn?.

Ps het is niet het geluid van de v-snar maar precies zoals als je de koppelingspedaal inhoud en gas wilt geven zoeen herrie en het komt onder de motorkap vandaan.


Mvg Leon

Leo007

Geplaatst door Leo007 , lid sinds 11 jaar geleden

4 Reacties

maarten4874 PRO, 9 jaar geleden

Leo,dit probleem heb je dus al vanaf 19 april zo te lezen. Is er iets vervangen in tussentijd of is het zo gebleven? En wat zegt je 'monteur'? ;)

maarten4874 PRO, 9 jaar geleden

p.s ik denk dat je alles moet vervangen,dus koppeling en druklager. Je druklager maakt het geluid denk ik.

Leo007, 9 jaar geleden

Maarten ik heb nog niets vervangen en ben er nog niet voor bij de garage geweest omdat ik in Mei een andere auto wou kopen heb helaas voor een dure vakantie gekozen. Jep, je kunt niet alles hebben maar goed, ik zit er nog steeds mee en heb geen geld meer over als het een dure reparatie wordt. Vandaar weer hier en hopen dat het meevalt maar goed, wie herkent dit nog meer?. Wat is de oplossing?.

A;vast bedankt.

Hans4040 PRO, 9 jaar geleden

Leon, je kunt gewoon door met het reeds bestaande topic over de koppeling: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...
Een 2e topic starten voor hetzelfde probleem heeft geen zin.
Daarom deze gesloten en wordt binnenkort verwijdert.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.