Opel : dynamo

vandaag had ik een probleem ik ree ergens naar toe ineen gaat de olie en handrem lampje branden en de toerenteller flikkerde ook weg ik denk dat de dynamo kapot is wie weet er een raad want ik denk de dynamo want als je over de plas rijdt flikkert het ook weg dus of de relais

sevketm3

Geplaatst door sevketm3 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

roykejanssen (0), 18 jaar geleden

v-snaar spannen.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Royke

wat heeft een snaar spannen te maken met het olie lampje en het lampje van de handrem ?????

denk ergens aan een slechte massa of het klokkenpaneel begint zo aan zijn einde te komen..

Sevket,

je zegt zelf al dat als je door een plas rijd hij het ook doet,dus ga eens zoeken naar een slecht massa punt of een los contact ergens !!

Stefan

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Stefan:

Bij oudere opels brand het dynamo lampje samen met het remolie lampje (via diode zodat het dynamo lampje niet gaat branden als je remolie laag staat) ter controle van dit lampje

Willem

stefan84 (0), 18 jaar geleden

maar er staat toch : olie lampje

kan dat hij ook het remolie lampje bedoeld,maar het geflikker van de toerenteller heeft normaal toch niks te maken met een v-snaar die niet gespannen is,zelf zonder snaar hoort de toerenteller naar behoren te werken ??

Stefan

stefan84 (0), 18 jaar geleden

?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.