Opel Vectra: Ecc

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 TDI

Hallo,
IK heb een Vectra waarvan het motorstorings lamje gaat branden, omdat de ECC het niet doet. Heb hem laten uitlezen en geeft code P 1530. Kan mij iemand zeggen waar deze code code voor staat. Alvast bedankt !

Gerritje

Gerritje3641

Geplaatst door Gerritje3641 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

wat is er defect aan je ecc?

deze code staat voor fout in cuircuit uitschakelrelais aircocompressor

Gerritje3641 (0), 16 jaar geleden

Hoi Opeltje, Bedankt voor je antwoord. Gisteren nog wat op de airco knoppen geduwd. En zie daar hij sprinkt plotseling weer aan en doet het weer. Maar, als ik start, hoor je duidelijk aan de linkerkant bij de compressor een KLIK. Heeft dat wat met het relais te maken of is dat normaal. Kun je mij eventueel ook zeggen waar het genoemde relais zit of zijn dat er meerdere. Komt dit vaker voor, en is vervanging van het relais noodzakelijk ?

Alvast bedankt. Groet Gerritje

Opeltje (0) PRO, 16 jaar geleden

probeer eens tijdens het lopen van de motor en ingeschakelde ecc en airco op de eco knopukken . als de pomp dan ook in en uit schakeld lijkt het me goed te werken

Gerritje3641 (0), 16 jaar geleden

Opeltje bedankt voor je antwoord. Hij doet het weer van ouds. Laat de zomer maar komen.

Gerritje3641 (0), 16 jaar geleden

Na dat mij airco het weer werkte kwam er af en toe weer eens de melding. Na veel zoekwerk, bleek dat een relais niet altijd werkte. Heb het vervangen. Het was het relais in de doos voor de accu helemaal rechts. Nu werkt ie weer. !!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.