Opel Vectra: Stotteren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste lezers,

Ik ben sinds kort eigenaar van een gebruikte Vectra (c) 1.8. Wil graag eerst hier even een probleempje neerleggen voordat ik er mee naar de dealer ga.

Onder het rijden wanneer ik het gas los laat en hem uitlaat rollen stottert de auto een heel klein beetje. Hij staat dan gewoon in de versnelling en de koppeling niet ingeduwd. Het maakt hierbij niet uit in welke versnelling, komt bij allemaal voor. Het lijkt of je met een te hoge versnelling een te lage snelheid rijdt maar dit is niet het geval. Nu wil ik graag weten of dit hoort of dat er iets aan te doen kan zijn.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet!

Mvg, Rotin

Rotin

Geplaatst door Rotin (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jongh (0), 16 jaar geleden

Beste Rotin,

dit komt wel vaker voor, vaak is dit te wijten aan vervuiling van de gasklep-/ het gasklephuis. Deze kan de garage reinigen en opnieuw inleren, dan is het probleem als het goed is veholpen. Dit kost niet zo gek veel, want het is niet zo lang werk.
Succes!

Gr Mark

Rotin (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Breng hem binnenkort weg voor een grote beurt en zal dat dan gelijk even aankaarten.
Ook blijft het gas kort hangen bv. tussen het schakelen...kan dat hier ook mee te maken hebben?

Mvg, Rotin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.