Opel Vectra: ECC, storing

Bouwjaar: 1999

Hallo,zoals de meeste wel weten geeft de ecc 2 streepjes als er iets niet goed werkt. Nou ik heb er 2 hoor, maar ik heb geen idee waarom. Kachel-werkt, airco-werkt, auto stand-werkt, servo's voor blaasstanden-werkt. Ik heb geen idee wat er iet zou werken, maar toch heb ik 2 streepjes. Kan iemand mij vertellen waar ik nog meer naar kan kijken. Moet er wel bij zeggen dat ik dit heb gekregen na vervangen van lampje in ecc. Storing kwam volgende dag pas. Zijn wel de originele lampjes?????

Jeroen5324

Geplaatst door Jeroen5324 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

display of display module stuk?? Ik zeg maar wat hoor; ben geen "opelist"

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

display resetten...wagen op contact en auto en off knoppen even 10 sec tegelijk ingedrukt houden.

Jeroen5324 (0), 18 jaar geleden

Opeltje, ik heb dit (nogmaals) gerpobeerd , maar geen resultaat. Ik heb nog steeds een melding staan (2 streepjes) en volgens mij werkt alles. Althans er zal wel iets zijn maar ik wet niet wat. heb je nog een tip voor me?

basje (0) PRO, 18 jaar geleden

vaak als de lampjes vervangen zijn dan durkken ze de gele stekker er niet goed op borgklip omhoog en gele stekker GOED aandrukken en dan de zwarte borgklip weer naar beneden. als je dat gedaan hebt probeer hem weer eens zelf te resetten. als het dan nog niet wil effe langs de dealer om hem uit te lezen. basje

Jeroen5324 (0), 18 jaar geleden

Nou na alles 3 keer in en uitgebouwd te hebben is de storing inderdaad weg, wat het nu was geen idee. Waarschijnlijk toch die kl$#@@!%X#Xen stekkers met die o zolange kabels eraan.
Toch bedankt.

plantjes (0), 18 jaar geleden

Waar zit die beroemde gele stekker???
Hoe kun je er het gemakelijkst bij???

Jeroen5324 (0), 18 jaar geleden

De gele stekker zit aan het ecc module. Deze dien je dus ook los te schroeven. Daarna module een stukje uit dashboard halen en dan met stekker loshalen. Bedrading is vrij kort dus het gedelte met de stekkers blijft in dashboard gedeelte Oftewel even behoorlijke mieren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.