Opel Astra: ECU reviseren of nieuwe kopen???

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Beste lezer,

Ik heb een probleem met de ECU van mijn auto en zover ik heb begrepen is het vervangen van deze ECU niet gemakkelijk. Je kan namelijk niet iedere ECU van een willekeurige Opel Astra monteren en ervan uit gaan dat mijn auto het weer gaat doen.

Nu heb ik begrepen dat reviseren een optie is. Vandaag heeft een monteur die ik ken contact gehad met een twee bedrijven die ECU's kunnen reviseren. Deze gaven zij aan dat hij mijn type ECU niet kan reviseren omdat deze niet voorkomt in zijn systeem.

Graag zou ik van jullie willen weten waar ik het beste mijn ECU kan reviseren. Het nummer van mijn ECU is 09366457. Ik hoop dat jullie mijn kunnen voorzien van advies, aangezien het vervangen van de ECU (tweedehands) bijna onmogelijk lijkt te zijn. Graag zou ik ook willen weten wat jullie ervaringen zijn met het vervangen een defecte ECU?

Hoor graag van een ieder die mij kan helpen.

Mvg,

R de Roo

Rdrderoo

Geplaatst door Rdrderoo (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (330) PRO, 12 jaar geleden

Ricardo,
een 2e topic starten over dit probleem heeft geen zin.
Je kunt gewoon verder met het 1e topic http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

mvg,
Moderator Problemcar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.