Opel Astra: Electrisch storingslampje

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16v

Al vanaf de kerstdagen heb ik een storing. Het electische storings lampje gaat branden en de moter loopt dan op 3poten. Wanneer ik de auto uit/aan doe loopt de moter eerst goed daarna weer op 3poten. De moter is uitgelezen en wanneer deze reset word is het 1a2dagen goed daarna komt de storing terug. Alles is na gemeten op stroomlekkage of dergelijke. Wie heef er een goede Tip???

wettersek2

Geplaatst door wettersek2 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Uit laten lezen.

wettersek2 (0), 15 jaar geleden

[quote=berendonck]Uit laten lezen.[/quote]
Dit is al meerdere keren gedaan. Door een erkende Opel garage. Deze kan echter het probleem niet vinden, Daarbij heeft hij alles bijna uitgesloten kwa storingen.

kleijn (0), 15 jaar geleden

probeer het eens met nieuwe buogie,s
mvg willem2

Maarten6789 (0) PRO, 15 jaar geleden

Je schrijft dat de storing uitgelezen is en gereset is... weet je nog uit je hoofd welke storing hij aangaf eerst ? Dat helpt ons veel.

kleijn (0), 15 jaar geleden

ja en wat voor soort motor

wettersek2 (0), 15 jaar geleden

[quote=Maarten6789]Je schrijft dat de storing uitgelezen is en gereset is... weet je nog uit je hoofd welke storing hij aangaf eerst ? Dat helpt ons veel.[/quote]
Ik heb de comp. eerder uitgelezen deze gaf kleine storing aan van de disbobine
Deze is dus vervangen. Maar dan ook na een paar dagen weer dezelfde storing.

Ik vervang deze maar weer met goede hoop. Computer geeft weer aan dat er een storing in dis bobine aanwezig is. De 4de bougie is ook steeds zwarter dan de rest. Dus denk dat dit het moet wezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.