Opel Corsa: Foutcode gemiste verbrandingen

Bouwjaar: 2003

Hallo,ik heb hier een Corsa-C 1.4 16V waarvan regelmatig het MM lampje gaat branden en de motor dan ook inhoudt.Bij uitlezen met Tech 2 blijkt er telkens de storing in te zitten:gemiste verbrandingen Cil.No 3.Het bobineblok,de bougies,en de injector van de derde cil. zijn reeds vervangen,echter zonder resultaat.Ook de compressie heb ik gemeten en was goed. Heeft iemand hier nog ideeen over?Bvd Marcel

marcel1

Geplaatst door marcel1 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

cwestdorpobl (0), 18 jaar geleden

hoi k werk bij een opel dealer in limburg en dit probleem komt veel voor vooral in de winter.wij boeken in de garage veel succes met de klanten te advieseren om v pouwer te tanken klinkt dom maar werkt wel ze zeggen dat de benzine kwaliteit altijd het zelfde is maar dat is echt lulkoek zal een tank of 2 a 3 duuren maar daarna is het zo goed als zeker opgelostdit probleem komt zeer veel voor bij alle opel mvg guido

Ronnie10437 (0), 18 jaar geleden

Kees, dat vind ik nou weer het typische afschuiven van klachten waar (helaas niet alleen) Opel zich schuldig maakt. Waarom moet de klant de duurdere V-Power tanken? Volgens de specificatie ten tijde van de contractuele overeenkomst staat dat de Opel Corsa 1.4 16V genoegen neemt met euro 95. Als dit problemen oplevert moet dit opgelost worden.

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik wil met kees & speedy mee gaan in dit brandstof dilemma

Ik heb zelf al geconstateerd dat onze diesels een hoger verbruik hebben op de goedkope pin pomp bij ons in de buurt, Daar komt nog eens bij dat het aanslaan van de diesels slechter verloopt als ze koud zijn in de winter.

en ik heb al misfire problemen gehad bij een corsa C 1.2 16v door niet goede benzine, ik heb me wezeloos gezocht naar het probleem totdat iemand zei tank is een tijdje bij een andere pomp.

Dat heb ik de eigenaresse van de corsa verteld gezecht en zij heeft dat opgevolgd, en verhip probleem was weg.

Willem

Willem

Rein9369 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het zelfde probleem gehad met een c 1.4 16V. Ik heb de klant geadviseerd om de auto eens stevig te belasten, en dus goed te laten trekken, hij kwam laatst bij me en zei dat het probleem nu verholpen was(vrouw rijdt dagelijks in de auto en komt niet boven de 2000 omw/min).

marcel1 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb even niets van me kunnen laten horen, de corsa is verkocht dus ik weet niet of het probleem ondertussen opgelost is.Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.