Opel Kadett: GSI 8v Afstellen verlichting (dimlicht/grootlicht)

Bouwjaar: 1989

Hoi, ik heb weer eens een probleempje!! Ik heb mijn auto aan de voorkant verlaagd en de achterkant niet, hierdoor schijnen mijn lichten nu veel meer naar de grond. Mijn dimlicht reikt hierdoor nog maar ongeveer 15 meter ver in plaats van +/- 100 gewenst. Wanneer ik op de snelweg rijd in het donker is het zicht echt te kort, wie weet hoe ik de lampen in hoogte kan verstellen??? Doormiddel van welke stelschroefjes of wat??? Ik heb al de eisen voor de verlichting gevonden (helling 1% tot -1,5%). Wie kan me vertellen hoe dit moet, zou het erg op prijs stellen!

Flying

Geplaatst door Flying (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Er zit een plastiic kertel dop aan de achterkant van de koplamp als je daar aan draait gaan ze omhoog of omlaag, als t goed is en ze draaien redelijk soepel is gereedschap niet nodig.

Op vlakke vloer zetten lichten tegen liefst lichte kleur muur (of een plank ofzo) laten schijnen en dan de lichthoogte opmeten en dan een paar meter naar achter (bijv. 3meter) en dan weer licht hoogte opmeten. en dat moet dan 1.0 tot 1.5% lager zijn.

willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.