Opel Kadett: GSI 8v voorveer gebroken

Bouwjaar: 1989

Hallo,
Ik heb een kadett E gsi 2.0 welke ik een half jaar geleden heb gekocht. Nu is de linker voorveer gebroken (er is echt een stuk afgebroken), mijn probleem is dat de auto verlaagd is aan de voorkant (tenminste neus ligt lager dan kont). Hoe weet ik hoeveel centimeter hij nou verlaagd is?? Dus welke veren ik nodig heb....en zijn deze idd zo kostbaar 150 euro?? En iemand een idee wat de loonkosten zijn of dat dit zelf te doen valt??

Groeten Thijs

Flying

Geplaatst door Flying (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Om het zelf te doen heb je volgens mij speciaal gereedschap nodig omdat de veren er onderdruk (met ingedrukt toestand) onder moeten omdat het ze heb blok omhoog moeten drukken. Achter kan je wel zelf vervangen.

Ze zijn beide even oud als het goed is.... dus ik zou ze beide vervangen. Ze kosten idd rond ¤ 150 ,- maar ff rondkijken het wil nog wel verschillen.

danny gsi 16v (0), 19 jaar geleden

hey ik zou de andere veer ook gelyk doen ef de goeie veer opmeten en zelfde set halen en met het vervangen is geen punt je kan by de automaterialen winkel voor 20euro een veren tang halen :) dus geen hoge garage kosten veel plezier grt danny gsi

Goudenampsen (0), 19 jaar geleden

heej thijs! jij ook hier:D

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.