Opel Astra : Handrem of versnelling...

Ik heb een Astra X2.0 DTL 16 v

Ik heb in het verleden een astra uit 98 gehad met schijfremmen achter waarbij de handrem bleef hangen, beide remklauwen moetsen toen vervangen worden....

De Astra die ik nu heb loopt de handrem niet aan, maar heb wel een vraag of ik beter mijn handrem kan gebruiken bij het parkeren of enkelt in de versnelling.
Als ik de handrem bijna niet gebruik ben ik bang dan wanneer ik hem wel een keer gebruik hij juist niet meer gangbaar zal zijn.

Ik weet dat met strenge vorste sowieso geen handrem gebruikt moet worden maar wat kan ik het beste doen om het probleem met mijn vorige astra te voorkomen!!!

bart1622

Geplaatst door bart1622 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jackel4818 (0), 17 jaar geleden

Zolang als ik rij heb ik mijn auto altijd geparkeerd in de versnelling en nooit op de handrem. Ik heb nog nooit problemen gehad met de handrem als ik de nodig had. Heb zowel auto's gehad met en zonder
schijfrem.
Gr Jackel

Willem12089 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb nooit de auto in de versnelling geparkeerd.

ik heb nog nooit probs gehad met de handrem ook swinters niet

ik rijd al ruim 6 jaar auto (rond de 37.000km per jaar in de personen auto)

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.