Opel Astra: Help, autoradio verwijderen!

Bouwjaar: 1995

Ik heb in mijn Astra nog de originele autoradio (Philips sc102) zitten, maar krijg hem er met geen mogelijkheid uit. Iemand misschien een idee ???

MaartenK

Geplaatst door MaartenK (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi,


op de hoek van de radio, de mini inbusjes verwijderen! ( indien niks anders voor handen ) 4 passende spijkers erin steken, deze tegelijk naar buiten drukken! ( nu kan de radio er worden uitgenomen )


paul,

MaartenK (0), 18 jaar geleden

Dat heb ik dus gedaan, maar dat wil dus niet, zit muurvast!

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi


klopt deze zit vast in een slede! deze kunnen behoorlijk klemmen!

hij zal er toch op deze manier uit moeten! maarten...

even proberen nog ( gebruik een oude tandenborstel, maak de achterzijde vlak!( even bijde zijden langs een stuk schuurpapier ) nu heb je een wig!! nu kun je deze ertussen zetten en hem vervolgens zonder verdere schade proberen eruit te lichten!


paul,

MaartenK (0), 18 jaar geleden

Waar moet ik die tussen zetten dan ?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi,


nou!! die achterzijde van die tandeborstel! is overgens een prima hulpstukje om kunstof op kunstof los te wippen ,hiermee voorkom je het beschadigen! van het kunstof...


paul,

MaartenK (0), 18 jaar geleden

Na lang werk zit ie er eindelijk in. De slee waar de radio in zat werkte ook nog behoorlijk tegen en ging er maar met moeite uit. De aansluiting van mijn nieuwe autoradio was ook anders, dus toen maar even naar de Opel-dealer gereden en die verwisselde twee draadjes en klaar is kees.

Bedankt voor je hulp Paul!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.