Opel Combo: hoge km stand opel Combo

Bouwjaar: 2006, Motorcode: 17 D

Ik had een vraag van algemene aard.
Ik rijd sinds 2001 een Opel Combo; kmstand is nu 170.000.
Normaal koop ik bij ca 200.000 km een andere auto, maar is dat altijd wel nodig ?
Hoe lang zou zo,n Combootje zonder veel problemen mee kunnen gaan. Bij inruilen krijg je er tegenwoordig toch niet veel meer mee terug.
De auto is altijd goed onderhouden.
Zijn er Opelrijders die ervaring hebben met hoge kmstanden bij een Opel Combo en wat zijn de meest voorkomen mankementen bij auto's boven de 2 ton.

GR

Hans

hansbkd

Geplaatst door hansbkd (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

hans je opel combo is een prima wagen als je dar er zelf ook voor ben.
ze kunnen makelijk 300000 km rijden je zult wel de normale reparaties krijgen zoals een koppeling en schokbrekers maar zo als je zegt je krijgt er niks meer voor en je hebt geen afschrijving meer dus ik zou er lekker mee blijven rijden .
trouwens je rijdt er al war jaren mee dus je weet hoe hij is.

groetjes jan.

roykejanssen (0), 17 jaar geleden

ik heb een astra gehad voor mijn werk met een 1.7DR motor van 60pk. Volgens mij is dit dezelfde motor als in jouw combo. Ik heb hem gekregen met ca. 190000km en heb hem ingeleverd met 410000 km. Met zijn 60 pk was ie erg traag en ik spaarde hem niet. Reed hem altijd warm maar dan kreeg hij de hele dag behoorlijk de sporen. Bij ongeveer 280000 km begon hij erg veel olie te drinken. Ongeveer 1 liter op 1500km. Ook heeft de auto in mijn tijd nooit een nieuwe koppeling gekregen. Het enige euvel dat ik er in al die tijd aan heb gehad was dat ik niet naar z'n 5 kon en de distributieriem is eens gebroken. Klepstoters waren toen gebroken.

kasperht (0), 17 jaar geleden

1.7DR uit de astra is een andere motor. In de combo zit een isuzu blok. Goed onderhouden doen deze het prima. Heb zelf een corsa gehad met een isuzu diesel. Gekocht bij 190.000 verkocht bij 290.000. Naast regulier onderhoud weinig rare dingen. En doordat je vrijwel niks afschrijft kan een keer een wat duurdere onderhoudsbeurt er ook wel vanaf...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.