Opel Vectra: inbouw Parrot CK3000 in Vectra 1.9 Cdti GTS CD 30 Mp3

Bouwjaar: 2004

Hallo allemaal,

ik heb net 3 weken mijn nieuwe Vectra en nu wil ik mijn Parrot CK3000 gaan inbouwen. Kan iemand mij aanwijzingen geven hoe ik dat het beste kan doen. Er zit een CD 30 met Mp3 in. Moet adapterkabels kopen? Moet de radio eruit of kan ik achter het handschoenenkastje zijn?

Vast bedankt.

Mike

duyve028

Geplaatst door duyve028 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

ik zal er niet zelf aan beginnen is nog al een operatie display programeren draden doorknippen en andere draden trekken dus begin er niet aan. de auto werkt met can bussen en je kunt meer vernielen dan dat je denkt. basje

duyve028 (0), 19 jaar geleden

Zijn er dan geen verloop bussen met draden te verkrijgen, net zoals bij mijn oude auto's(Zafira/Astra)? En wat bedoel je met "display programmeren"

basje (0) PRO, 19 jaar geleden

anders valt de datum weg. je moet ook nog een +15 trekken die werkt anders helaas niet. ja er zijn wel verloopstekkers en paneeltjes te krijge(zelfs in kleur van het interieur. basje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.