Opel Vectra: indicatorlampje brand

Bouwjaar: 1999

Goedenmorgen, ik heb al 2 jaar een opel vectra station 2.0 DI. 2 weken geleden heb ik een nieuwe brandstofpomp laten plaaten.(dure grap trouwens). Bij de garage zeiden ze dat een gloeibougie niet meer goed is, maar inprincipe heb ik daar geen last van tijdens het rijden alleen bij een koude start gromt ie een beetje. Nu is mijn probleem dat sinds gisteren na 10 minuten rijden het indicatorlampje brand en hij maakt dan minder toeren. Vanochtend precies hetzelfde probleem. Wat kan het zijn. Zelf dacht ik aan de luchtmassameter(de vacuumslangen zijn sowieso al vervangen) of heeft het temaken met die gloeibougie. Wie kan mij helpen voordat ik weer heel veel geld ga uitgeven? Met vriendelijke groeten Rodney.

Rodney10156

Geplaatst door Rodney10156 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abbeyrules (0), 19 jaar geleden

Als het lampje brand zou ik hem eerst uit laten lezen bij de dealer, dan weet je tenminste wat er mis is.

Rodney10156 (0), 19 jaar geleden

Hallo Leo, ik hem laten uitlezen, en er was een luchtsensor defect. Ze hebben hem vervangen en nu rijd hij weer top. (kosten 161 euro). Bedankt voor de tip om hem uit te laten lezen. met vriendelijke groeten Rodney.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.