Opel Vectra: Info display

Bouwjaar: 1996

Wie heeft er ervaring mee om het infodisplay te repareren zodat alle gegevens weer duidelijk te lezen zijn ? Bij mij zijn er namelijk een x-aantal ledjes of lampjes, hoe je het ook noemen wil die niet meer branden. Het in en uitbouwen is geen probleem maar de vraag is hoe je kunt zien welke je moet solderen zodat deze weer gaan branden. Ik heb al op de site van Opeltje gekeken maar mijn Engels is niet zo goed.

M.Vr.Gr; Johnny

vectradriver11734

Geplaatst door vectradriver11734 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

Op de site van Opeltje staat idd een engelstalige handleiding met foto's dus lijkt mij niet zo moeilijk (ook mijn engels is bar slecht dus...)
Ik heb namelijk hetzelfde probleem met mijn infodisplay van mijn vectra ik ben er alleen nog steeds niet aan toe gekomen om het geheel uit te bouwen en opnieuw te solderen.

Succes
groet Reinder

Mistral (0), 18 jaar geleden

Met het solderen heb ik geen ervaring wel met de aanschaf van een nieuwe en die is in duitsland bij een GM dealer aanmerkelijk goedkoper dan in NL.

dupl-u-31272-5dd14a35cc45a+RVDK (0), 18 jaar geleden

even een vraagje ? bij mijn info display doet het de ene keer een goede weergave en even later is het bijv 11.71 soms vallen er puntjes gewoon weg is dan stuk of is dat te reparenen of komt dat door een slecht contact.
mvgr rob

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

Hoi Rob,

idd hetzelfde probleem met de printplaat als hierboven omschreven. dus uitbouwen en doorsolderen.

groet Reinder

vectradriver11734 (0), 18 jaar geleden

Als ik er even tijd voor heb zal ik mij er een keer aan wagen om al die puntjes te solderen. Daar ik denk dat het toch wel enige tijd in beslag zal nemen.

m.vr.gr; Johnny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.