Opel Tigra: inhouden motor

Bouwjaar: 1995

Ik heb een probleem met me Tigra 1.4 deze problemen hebben geloof ik meer mensen maar ik zie nergens een goed antwoord wat het zou kunnen zijn. Als de motor koud is loopt perfect, is de de motor warm dan gaat hij bij zijn tweede versnelling in houden als je gas geeft, geeft je wat minder gas dan schiet hij als een kanon er vandoor. Geef als antwoord aub laat hem uitlezen bij de opel!!!

Chantal1592

Geplaatst door Chantal1592 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Chantal1592 (0), 18 jaar geleden

Oja vergeet er bij te zeggen er gaat geen lampje bij me branden!!

opelfan (0), 18 jaar geleden

hoi chantal , kan natuurlijk veel oorzaken hebben , maar egr klep is dikwijls het probleem bij tigra's . Zo lang het motorstoringslampje niet brand heeft uitlezen geen zin . Zou eens proberen met een goeie injectiereiniger toetevoegen . Heeft in mijn geval ( ook tigra rijder ) wel al zijn nut bewezen . Wel een sterk spul gebruiken , liefst een professioneel produkt , een gewoon flesje volstaat echt niet . Dit zijn anders wel heel sterke motoren , die weinig problemen geven , buiten de zwakke plek de egr klep . Hou zit het met het onderhoud van de wagen ? Bougies wel best om de 20.000 km vervangen ook al schrijven ze bij opel 30.000 voor .

RoyVerheijen (0), 16 jaar geleden

Hallo,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Roy en ik ga binnekort een Opel Tigra aanschaffen.
Nu was mij vraag waar ik allemaal op moet letten bij het aanschaffen van deze auto.

Alvast bedankt

Gr Roy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.