Opel Astra: Intercooler drukte tegen radiateur

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 cdti

Zojuist onze "nieuwe" Opel Astra (2 maanden geleden 2ehands gekocht) opgehaald bij de garage. De radiateur bleek kapot doordat de intercooler tegen de onderkant van de radiateur drukt. Hierdoor raakte de radiateur beschadigd waardoor er vuil inkwam en kapot is gegaan (aldus het verhaal van de garage).

Nu ben ik wel heel benieuwd of dit vaker voorkomt. In mijn ogen is dit wel een probleem waar Opel vanaf zou moeten weten. Heeft iemand dit ook gehad en garantie kunnen claimen? Reparatie kostte nu 275 euro, dus het zou leuk zijn als we dat zouden kunnen verhalen.

Onsgeluk

Geplaatst door Onsgeluk (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

zou ook kunnen dat er schade aan gezeten heeft en dit er een gevolg van geweest is.

groetjes jan.

Onsgeluk (0), 13 jaar geleden

Volgens de garage kwam echt echt door de intercooler; ik heb de radiateur gezien: de beschadiging zat echt alleen aan de onderkant.

Tacus (0), 13 jaar geleden

Ik heb in augustus ook een tweedehands Astra uit 2006 aangeschaft en vorige maand heb ik hetzelfde ondervonden. Heb jij nog actie ondernomen richting opel of laat je het er bij zitten?

Groeten Tacus

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

heb je deze auto zonder garantie gekocht dan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.