Opel Vectra: Kachelweerstand opel vectra demonteren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0DTI

De aanjager van de ecc blijft continue vol draaien. Om dit op te lossen moet de kachelweerstand vervangen worden. Kan iemand zeggen wat de werkvolgorde is? Om de kachelweerstand los te kunnen halen moeten er twee schroeven los gedraaid worden, waarvan 1 niet toegankelijk is vanwege het gaspedaal etc. De steun waarop de gaspedaal gemonteerd is schijnt niet los te kunnen. Wie weet raad?

rul

Geplaatst door rul (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bassie138 (0), 14 jaar geleden

heb hem ook een keer gedaan maar heb wel het gaspedaal eruit gehaald is iets werk maar toch

rul (0), 14 jaar geleden

He Bas. Heb jij dan alleen de zwarte steun van het gaspedaal los gehaald (2 moeren)? Of heb je meer weggehaald? Na het los draaien van de bovenste moer kan de zwarte steun niet los omdat deze wordt overlapt door een andere steun die tevens voor het gaspedaal is. Deze tweede steun zit zover ik kan zien nog met een tweede moer vast, maar daar kan ik echt niet bij. Heb jij deze tweede steun wel los gekregen?

kleijn (0), 14 jaar geleden

1

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.