Opel Astra: Klapperend geluid bij gas los rond de 80 km/h

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8 automaat

Hallo, geluid hoorbaar bij optrekken(knik) en bij gas los rond de 80 km/h hoor je iets klapperen(LV), als de snelheid afneemt is de frequentie ook langzamer. Wiellager LV verv, askop vervangen en askop met vet op aanraakvlak gemonteerd in het wiellager. Aandrijfas gedemonteerd en binnenste vol met vet gezet. ATF bijgevuld, kwam niks uit het cardan bij demontage aandrijfas. Geen speling op stab. pennen en bussen, ook niet op de fusee en de spoorkogels. Geluid is alleen maar hoorbaar bij gas los. Als je de rem licht aantikt is het weg, Wielen LV en RV al gewisseld, geen verbetering. Als je de auto uit zijn veren hangt, hoor je niks meer. Wie weet waar dit klapperende geluid vandaan komt??

noknok27

Geplaatst door noknok27 (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

noknok27 (0) PRO, 9 jaar geleden

**UPDATE** Gisteren aandrijfas rechts gedemonteerd en as aan bakzijde vol met vet gezet, kwam geen ATF uit cardan, nog iets gevuld en as weer gemonteerd, geluid is weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.