Opel Omega: km teller loopt naar 260 rpm ook naar 7000 ecc en display werkt

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: x25xe

Ik was op vakantie met mijn omega. S'ochtends willen we een stukje gaan rijden loopt de auto op 5 cilinders...geen gereedschap niks in de buurt verzekering gebeld auto weggesleept en naar de plaatselijke opel dealer.
Woensdag auto op gehaald bobine vervangen en liep weer als nieuw. Donderdagavond wil ik weer met de auto weg. Km teller en toerenteller geven allebei een onwaarschijnlijke waarde voor een auto die stilstaat. De ecc gaf geen verlichting en geen getallen maar blies wel ( op een raar tempo) Ook deden de knipperlichten het niet.

Ik heb de auto op het parkeer terrein gezet dit was denk ik 100 meter rijden in die tussen tijd gaf me toerenteller maximaal en de km teller ging ook voorbij de 260 en dat met een stationair rollende auto.

Ik heb de auto nog niet terug in nederland maar vraag me wel sterk af wat dit kan zijn. Heeft iemand zoiets misschien al eerder meegemaakt??

Groeten Dick

dick106

Geplaatst door dick106 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Willem12089 (0) PRO, 15 jaar geleden

Waarschijnlijk hele slechte massa vanaf de accu naar de carroserie & motor.

Controleer -pool accu en leg dikke massakabels aan vanaf de accu naar de carroserie en motor.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.