Opel Sintra: kopeling of druklager

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 22

hallo ,ik heb een naar geluidje als ik men sintra start met het koppelingspedaal ingedrukt bij het starten en het stilleggen , als ik uit-versnelling zet en start met het pedaal vrij dan hoor ik niks ,igedrukt pedaal ,dan weer het geluid, soms kan ik niet volledig ontkoppelen en leg hem dan stil en start weer in versnelling maar dit doet hij niet altijd , in dien het druklager is (ong 200euro) is dit te doen want het zou een heele klus zijn maar koppeling zou iets van dubbel massa-vliegwiel zijn ,(amaai das 1300 euro), heeft er iemand raad het zou nogal veel werk en uren kosten mischien is hij dat niet waard??

dr.jack

Geplaatst door dr.jack (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Sintra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Je kan het pas zien als de bak er achter weg is, en over de kosten, een andere auto kost ook geld, dus als deze auto er redelijk uitziet zou ik hem repareren.

dr.jack (0), 15 jaar geleden

tja ik rij nu al een paar maanden zo rond ,de koppeling slipt niet ,maar nu brand men olie lampje soms na zwaarbelast vb autostrade ,enkel op stationair toerental als het zakt naar 800 ,ik heb de ralantie wat hoger gezet en tis beter maar toch zakt hij soms onder 800 en brand dan flauw, de auto zou maar 2000 euro meer waardt zijn zelfs als hij niks mankeert , denk toch maar es uitzien voor een ander wagen

dr.jack (0), 15 jaar geleden

toch bedankt voor jullie hulp ;-)

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou eerst de oliedruk-sensor vervangen (gaan vaker stuk), als hij dan nog brand oliedruk meten.

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik zou eerst de oliedruk-sensor vervangen (gaan vaker stuk), als hij dan nog brand oliedruk meten.

dr.jack (0), 15 jaar geleden

jullie hadden gelijk oliedrukcontact daar lekte de olie uit ,vervangen en twas opgelost thx

kleijn (0), 15 jaar geleden

weer 1885 euro in je zak gehouden
mvg willem2

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Sintra of stel zelf een nieuwe vraag.