Opel Corsa: Koppeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: X12XEP twinpoort

Bij deze Corsa, gaat het koppeling pedaal HEEL licht en geeft weinig tot geen gevoel op het aangrijp punt en hieroddor soms een schok geeft bij optrekken, Vrije slag padaal is correct volgens dealer.
Tevens voel je het druklager lopen in het pedaal als je thet intraapt.
Volgens de delaer niets aan de hand en in orde bevonden, maar hij zit=nog in de garantie, dus???????

het is een Corsa C uit 2006 met 74000 km, een X12XEP twinport moter. een mooie Corsa, maar graag jullie advies voor dit probleem aub.
in afwachting van je reacties,
Chiel

chiel007

Geplaatst door chiel007 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Kan goed zijn, vergelijk eens met andere Corsa van 2006 met dezelfde motor? Is die heel anders vraag dan om verlenging van de garantie wat betreft de drukgroep. Wil men dat niet schrijf ze dan een brief met je bevindingen.. Later kun je die brief gebruiken om aan te geven dat je het euvel ruim in de garantieperiode aangegeven hebt, als de drukgroep het begeeft.. Nogmaals eerst vergelijken en is die andere Corsa hetzelfde dan kun je er van uit gaan dat het normaal is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.