Opel Corsa: koppelingsplaten

Bouwjaar: 1994

heb een corsa uit 1994 alleen tijdens het terugschakelen van zijn 3e naar zijn 2e blijft is soms hangen , zullen volgens mij de koppelingsplaten wel zijn, Maar toch voor de zekerheid vragen. Zo ja weet iemand wat koppelingsplaten voor een corsa 1.4i kosten. En gisteren bij het stoplicht ging opeens mijn lichtje branden van mijn startmotor e heel eventjes en toen weer uit iemand enig idee hoe dat kan?

eppie2713

Geplaatst door eppie2713 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Synchromesring van de tweede versnelling is waarschijnlijk versleten en niet de koppeling want dan zou het bij iedere versnelling moeten zijn.

Hans

patje kadettje (0), 19 jaar geleden

Stel de koppeling eens wat strakker af,als ie het dan blijft doen zit het in de bak.Lampje startmotor??Oranje lampje met een motortje erin bedoel je zeker.Als dat vaker gaat branden even naar de Opel en uit laten lezen.

Peter8793 (0), 19 jaar geleden

wat Hans W zeg...synchromesring versleten...andere versnellingsbak of laten reviseren...Lampje: doet opel wel vaker,niets om ongerust over te zijn..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.