Opel Corsa: toerental iets te laag

Bouwjaar: 1994

hallo ik heb een corsa 1.4 swing uit '94 . Hij rijd goed en alles alleen als ik stil sta dan is zijn toerental iets te laag waardoor ie klein beetje trilt. Is dit erg.

Ook heb ik laatst de koelvloeistof voor de motor vervangen alleen heb ik van een vriend gehoord dat dat eigenlijk niet moet omdat de corsa een gesloten koelsysteem heeft en er dus ergens een lek kan zitten klopt dit?

En dan de derde probleem ik kom er laatst achter dat er bij de wielkasten (achter is doorgeroest) bij mijn rechter kast . omdat ik nooit een opel heb gehad weet ik niet of dat normaal is bij corsa's of dat ik hem beter kan verkopen voor ie helemaal doorroest.

eppie2713

Geplaatst door eppie2713 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

autoxpert790 (0) PRO, 19 jaar geleden

Koelvloeistof vervangen is niks mis mee, weet je in ieder geval dat je auto vorstbeveiligd is, en ja alle opels roesten inderdaad, zonder uitzondering

biomus (0), 19 jaar geleden

Zeg dan alle oude opels. Nu zijn ze ook verzinkt!

Ramon9280 (0), 19 jaar geleden

pas vanaf ,95 zijn ze verzinkt, jammer want dan waren er nog knappe kaddetjes geweest, je ziet er maar weinig die er als nieuw uitzien zonder opgeknapt te zijn , terwijl het een mooi model auto is.

groeten Ramon

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat is een kaddetje?.

jan5047 (0) PRO, 19 jaar geleden

een broodje wit of bruin???

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee, zelfs dan is het een kadet(je).

Ramon9280 (0), 19 jaar geleden

kadet(je) dan ook goed, jullie weten wel wat ik bedoel.

m.v.g. Ramon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.