Opel Astra 2006: Krakend geluid achterin Astra h

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.3 cdti, Motorinhoud (cc): 1300

Als ik door de bocht ga, en er zit een kuiltje in de weg, dan hoor ik een krakend geluid(je) achterin de auto (station). Nu dacht ik eerst dat het iets was in de kofferruimte, maar die heb ik al geleegd. Vloermat eruitgehaald, reservewiel en al het gereedschap. Geen resultaat. Ik had laatst een leenauto, ook een astra station, die had het zelfde geluid, maar dan harder. Ik heb het idee dat het plastic delen zijn die tegen elkaar schuren, maar ik heb nog niet kunnen vinden waar.
Iemand hier ervaring mee?

kmn

Geplaatst door kmn (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

H.Honda (0), 14 jaar geleden

wij hadden er ook een en daar was de afdekhoes de boosdoener. Uiteinde met wat vaseline behandeld en de klacht was over.Suc 6
H.S

kmn (0), 14 jaar geleden

[quote=H.Honda]wij hadden er ook een en daar was de afdekhoes de boosdoener. Uiteinde met wat vaseline behandeld en de klacht was over.Suc 6
H.S[/quote]
Bedankt voor je antwoord. Ik heb de afdekhoes er ook al uit gehad, het lawaai bleef.

H.Honda (0), 14 jaar geleden

Helaas, probeer eens een stukje te rijden met de achterportieren en de achterklep open,misschien kom je er zo achter waar de kraak zich bevind.Heb van verschillende collega,s vernomen dat het gekraak ook te maken kan hebben met de afstelling van de portieren.Nogmaals Suc6.
H.S

kmn (0), 12 jaar geleden

Het kraken was afkomstig van de kunststof afdekplaat van de achterklep, wat isolatiemateriaal er tussen en klaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.