Opel Corsa: Lamp vervangen zelf doen of niet?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Ik heb een opel corsa 1.4 (business) en het dimlicht(buitenkant) bij de bestuurderszijde heeft het begeven. Nu is de vraag: is dit makkelijk zelf te vervangen? Las op internet dat bij de nieuwere autos het moeilijker gaat en dat je al snel 50 euro kwijt bent voor het laten maken bij een garage. Ik had al een stukje gekeken en volgens het boekje moet ik alleen de luchtstang(oid) weghalen

Als het zelf goed te doen is:

- welk type lampje heb ik nodig? ik meende H4 maar weet niet zeker, in het boekje kon ik tot nu toe alleen wat vinden dat wattage gelijk moet zijn
- als ik bij de kap kijk zie ik wel dat accublok erachter waardoor het wat krap wordt om de lamp eruit te halen, iemand die al eerder dit heeft gedaan bij deze corsa? Er staat niets over dit in het boekje dus neem aan dat het geen probleem mag zijn. Maar ik wil het liever zeker weten voordat ik wat mol.

Bedankt voor de reacties

ronald123

Geplaatst door ronald123 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je niet bang bent kun je er zelf aan beginnen. Volgens mij moet er H7 in. Misschien ben je lid van een pechdienst,die je kan helpen...

ronald123 (0), 12 jaar geleden

Ik ben lid van de anwb. Dus ik kan daar ook voor een lampje naar toe bellen? Wist niet dat dat daar ook onder viel, maar zou wel mooi zijn.

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

ik denk dat je je boekje nog maar eens goed moet doorlezen, hoe lamp vervangen staat er wel degelijk in.

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

je kunt altijd de anwb bellen. Alles wat met mobiliteit te maken heeft! Maar zonder reclame te maken sluit ik me bij robby aan. Het staat waarschijnlijk ook in het boekje.

ronald123 (0), 8 jaar geleden

Lampjes zijn bij beide kanten redelijk goed te vervangen, maar voor het vervangen laat ik het ook wel eens doen door KF, kost 15 euro. Na een paar keer wroeten/worstelen met aan beide kanten lampjes vervangen, laat ik het toch liever doen door mensen die er veel sneller in zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.