Opel Astra: Lampjes ABS, Motor storing en toerental en snelheids meter "flip

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7 DTI

Hey,

Ik heb een Astra G, 1.7DTI van 2002 , ik reed er deze morgen mee weg, ging allemaal goed, maar na een paar kilometer rijden , ging ineens het lampje van mijn ABS branden en gingen zowat alle wijzertjes op mijn teller unit op en neer... na 5-10 seconden ging alles terug naar normaal en reed hij weer heel normaal, nog geen 2 kilometer verder, gingen ineens het motorstorings lampje en abs lampje branden en ook mijn wijzertjes op de teller unit gingen weer op en neer, mijn servo viel ook meteen weg en ook dit was na 10 seconden weer voorbij... heeft iemand misschien een idee wat dit zou kunnen zijn???


Bedankt,

Steffen

steffen255

Geplaatst door steffen255 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

steffen255 (0), 13 jaar geleden

Oke het probleem is dus opgelost, de batterij + klem zat goed vast op de batterij maar de schroef die de kabels op de klem moet vasthouden was blijkbaar lichtjes losgekomen waardoor hij soms maar amper contact maakte,

mijn excuses!

kleijn (0), 13 jaar geleden

moeijlijk te vinden zo,n vergrendeling van de motor kap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.