Opel Corsa: Lampjes blijven branden zonder op contact te zetten

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn Corsa heeft sinds vanmorgen een heel vreemd probleem. Toen ik in de auto stapte zag ik dat het olielampje, handremlampje en het acculampje lichtjes brandden zonder dat ik zelfs een sleutel erin had gedaan. Als je de auto vervolgens op contact zet gaat het motormanagement lampje ook nog eens knipperen en kun je de auto niet starten. Je moet hem dan weer van contact afhalen, weer op contact en dan start de auto wel en kun je ook gewoon rijden. Wanneer je de auto weer uitzet en de sleutel eruit haalt gaan de lampjes vervolgens weer branden en blijven ze ook aan. iemand enig idee voor dit vreemde probleem?

amgpower

Geplaatst door amgpower (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harnak (0), 13 jaar geleden

ik zou eerst het contactslotblokje vernieuwen.

Petje57 (0) PRO, 13 jaar geleden

Denk niet dat daar het probleem zit. Denk eerder ergens een massaprobleem of dat er ergens water of vocht in een stekkerverbinding zit.
Aan het verhaal van de TS te zien werkt het contactslot naar behoren: hij kan er mee starten en ook weer stilzetten.

Gr.

amgpower (0), 13 jaar geleden

Sorry voor de late reactie, het probleem is vanzelf al weggegaan. Denk dat er inderdaad ergens water of vocht in heeft gezeten, toch bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.