Opel Zafira 2007: lek servostuurleiding

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 88kw

hallo, ik heb een olie leiding gedemonteerd (gewoon klem eraf en leiding eruit getrokken) van de stuurstang, om een nieuwe alternator te kunnen monteren, bijna geen plaats om de alternator ervantussen te krijgen, alles terug op zijn plaats maar de servoleiding lekt nu, zit daar een dichtingetje in die kan vervangen worden? in de garage moet er een set van 2 leidingen besteld worden maar op de tekening zijn er precies geen dichtingen te zien...
Heeft er al iemand dit probleem voorgehad? gr Tom

moobi123

Geplaatst door moobi123 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Niet voorgehad maar je ziet dat ringetje in het stuurhuis zitten. Kijk of je het er uit kunt peuteren. Een garage heeft wel een passende of een uit een airco verzameling. moet wel precies dezelfde zijn .
Zorg ook dat de leiding niet scherp is .
Succes.

check

Beste antwoord, geplaatst door moobi123 (0), 11 jaar geleden

Dacht ik ook, maar dat klein zwart ringetje is blijkbaar niet de dichting, de dichting komt daar bovenop te liggen. Ben deze namiddag nog naar andere garage geweest en daar wist een mecanicien me dit te vertellen, ik heb enkele groene dichtinsringetjes meegekregen van "aircokwaliteit" zei hij en daarvan paste er eentje perfect, heb al 10-tal km gereden met veel bochtenwerk en tziet er nu droog uit!!
Bedankt voor de reactie!!! Groeten Tom.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.