Opel vectra C: melding parkeer licht op display

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: Z 18XE

Bij een klant krijg ik een melding op het display rechts voor parkeer licht controle en storing in dashbord lamp stuk, maar het parkeerlicht werkt stadslicht werkt toch lampje vernieuwd maar melding blijft terug komen
Wie wel eens mee gemaakt Kees Schrader

keesenco

Geplaatst door keesenco (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

vw_audi (0) PRO, 16 jaar geleden

zit er een trekhaak achter?

keesenco (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee er zit geen trekhaak achter Zet je eerst het licht aan en dan het contact dan krijg je de melding niet,doe je het anders om dan wel melding op display.
Kees Schrader

GercoXXL (0), 16 jaar geleden

Domme vraag misschien, maar zijn achterlichten en / of dimlichten niet defekt? Bij mijn zafira wordt dezelfde melding gegeven als er aan 1 kant ook maar iets stuk is. Het maakt dan niet uit welk lampje, ik krijg dezelfde melding.

mvg Gerco

keesenco (0) PRO, 16 jaar geleden

Alle verlichting werkt perfect er is niets stuk

ernst2884 (0) PRO, 16 jaar geleden

weet je zeker dat de goede lampjes branden. Bij deze auto neemt de electronica het over als er een lampje stuk gaat, en gaat er een ander lampje branden i.p.v. het defecte lampje. Zo lijkt het soms of er geen lampje stuk is, maar dat is dan toch het geval. Dus even controleren of de verlichting symetrisch brandt.

Succes, Nico.

keesenco (0) PRO, 16 jaar geleden

Alles werkt perfect de juiste lampjes branden de melding gaat allen over parkeer licht rechts voor,zo wel parkeerlicht als stads licht branden de juiste lampjes
Kees.

sifat (0), 13 jaar geleden

Hoi keesenco,

Ik heb nu hetzelfde probleem. Hoe heb je dit opglost?

Groet,
Sing

keesenco (0) PRO, 13 jaar geleden

Probleem is er nog steeds klant heeft er mee leren leven,maar ik denk dat het probleem in de behuizing van de koplamp zit deze kan je niet open maken, alleen vernieuwen maar dat was te duur voor de klant.

Mvgr Kees Schrader

sifat (0), 13 jaar geleden

Bedankt. Kan er ook wel mee leven. ;) Als ik het ooit vind zal ik de oplossing wel posten. Toch nog bedankt!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.