Opel Frontera: motor draait niet

Bouwjaar: 2004

wij hebben een Frontera B Y22DT , die soms niet draait na een nacht stilstaan . na 5 minuten starten draait de motor terug . Wij hebben reeds de mazoutdarmpjes ( retour ) vervangen en ook onderdruk en druk gezet op de retour van de injectoren en dit is goed . Dit probleem duurt reeds van vorige winter ( vanals de wagen nieuw is ) en komt maar voor nu het weer wa kouder wordt , en de wagen 1 dag of langer stilstaat . Als je dan weer 5 minuten start , dan draait hij weer . Ik denk dus ook lucht in de mazout , maar waar ??
Iemand een idee ?

DANK

opc8275

Geplaatst door opc8275 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Simon10906 (0) PRO, 19 jaar geleden

Maak er vlak voor de inspuitpomp een mooie transparante slang tussen en draai die in 2 mooie krullen. Laat de wagen weer lang genoeg stilstaan en kijk dan voor je de motor gaat starten in welke krul/lus er lucht staat. Als het de lus aan voertuigzijde is moet je het toch in de aanvoer in het voertuig zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.