Opel Frontera: slecht starten

Bouwjaar: 1997

We hebben hier een frontera 25tds staan die slecht tot helemaal niet start.Als we een heel klein beetje remmenreiniger in de inlaat spuiten start hij wel.Wagen uitgelezen met tech2 maar geen enkel foutcode terug te vinden,datalijst nagezien .Compressie gemeten, doorzichtige brandstofleiding om luchtlekken op te sporen, gloeisysteem gecontroleerd maar alles is in orde. Zou het probleem zich in de dieselpomp kunnen bevinden? Heeft iemand hier raad of bevindingen over?

max7586

Geplaatst door max7586 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

gunther3884 (0), 19 jaar geleden

Vermoed dat het de opvoerpomp in de bak is. Is er nog veel brandstof in de bak ? Heb dit eens gehad met een Range Rover, met dezelfde motor denk ik. Minstens halfvol. Reden : slechte opvoerpomp !

max7586 (0) PRO, 19 jaar geleden

sorry maar geen opvoerpomp aanwezig in de frontera.

gunther3884 (0), 19 jaar geleden

is dit een 6 cyl bmw motor of is het de 4 cyl vm motor ?

max7586 (0) PRO, 19 jaar geleden

een 4cyl vm motor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.