Opel Frontera: valt stil als brandstoftank nog 1/4 vol is

Bouwjaar: 1999

22dth motor - bij volle tank geen probleem, wanneer de tank op 1/4 komt slaat de motor af bij snelheid minderen. Na lang starten slaat de motor weer aan, en kan er weer gereden worden, tot wanneer er weer snelheid geminderd wordt. Als men terug vol tank is het probleem opgelost. Ik meen gezien te hebben dat net voor het stilvallen de brandstofmeter wegvalt. Bosch diagnoseapparaat geeft geen foutcode. In de brandstoftank zit geen opvoerpomp enkel een vlotter. Wie weet raadt

diederik2223

Geplaatst door diederik2223 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

aanzuig unit in de tank waarschijnlijk lek/gescheurd.

Simon10906 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je met een transparante slang in de aanvoer gaat rijden, dan kun je zien of dat werkelijk zo is. Leg uiteraard de slang voor het voorraam langs zodat je tijdens het rijden kunt zien of de pomp brandstof krijgt.

diederik2223 (0), 19 jaar geleden

oplossing: aanzuigleiding en retourleiding waren omgewisseld, heel dom!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.