Opel Vectra: motor draait slecht rond

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 dti

gisteren en vanmorgen wou de motor slecht rond draaien bij de eerste start daarna zonder problemen accu doorgemeten 12.2v met draaiende motor14.3v op de plus kabel van de accu zat carosie schoongemaakt gisteren maar geen verschil is voor dit probleem al eerder naar de garage geweest maar konden niets vinden. iemand misschien een idee vr gr e.s nog even dit de verlichting en het display zegmaar vlikkeren ook heel even .

Vianden

Geplaatst door Vianden (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

nieuwe accu plaatsen
accu oud ??
groet willem2

Vianden (0), 15 jaar geleden

wiilem2 er zit sinds een maand of 7 een nieuwe accu in . maar dat knipperren van de verlichting en het display hoe kan dat dan maar even duren heb dat nog nooit met een auto meegemaakt wel met het toerental dat schommelt met een halv volle accu

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

probeer eens met een hulpstart wat hij dan doet,een accu is niks anders dan een batterij en kan elk moment kapot gaan

Vianden (0), 15 jaar geleden

heb alle twee de klemmen los genomen van de accu om te kijken wat hij morgenvroeg doet accu blijft in de auto om te kijken of hij zo ook kracht verliest zonder aangesloten te zijn. vr gr E.S

Willem12089 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ehh, Slechte massa naar de motor??

Vianden (0), 15 jaar geleden

ik heb vanmorgen de accu kabels weer aangesloten starte weer goed .de massa kabel naar het motor blok kan ik niet vinden heb wel de kabel vanaf de accu gevold gaat een naar de rechter voorpoot kap die schoon gemaakt .De andere gevolgd die gaat achter het blok langs gaat dan achter een afdekplaat maar weet niet of het deze is.lijkt mij naar startmotor en dynamo tegaan.

Vianden (0), 15 jaar geleden

helaas na een week de auto gebruikt te hebben .weer start problemen .doet het als het rond het vriespunt zit slecht .startmotor draaide langzaam rond na door starten starte ie wel veel rookontwikkeling . even laten draaien weer uit en meteen weer goed starten ! vindt dit wel vreemd na meer dan 600km te hebben gereden in 6 dagen. wie weet wat het kan zijn . voorgloeilampje gaat wel branden een paar seconden.

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

breng je acccu maar terug er zit 2 jaar garantie op

kleijn (0), 15 jaar geleden

als ik het goed begrijp slaat je motor wel aan .
met veel rook klopt dat ??
willem2

Vianden (0), 15 jaar geleden

willem2; dat klopt dat deet hij zondag startmotor draaide in een te laag toerental rondt heb toen doorgestart na enkele pogingen sloeg hij aan met veel rook zet je hem daarna weer uit start hij weer goed . zou het aan de gloeibougies kunnen liggen . heb de accu laten testen vandaag met een accu tester bij een garage die gaf aan dat hij goed is . vr gr E.S

kleijn (0), 15 jaar geleden

ja mischien wel vandaar mijn vraag
laat eens naar je gloeiertjes kijken
mvg willem 2

Vianden (0), 15 jaar geleden

de auto gisteren nog even gauw naar de garage gebracht .de monteur zou hem de volgende dag proberen te starten(vandaag)om te kijken wat ie doet . het zelfde als bij mij slecht rond draaien en veel rook. gloeiers getest 3van de vier zeer slecht alle 4 zijn vervangen starte beter. hij denkt dat het ook aan de pomp kan liggen.misschien dat hij lucht trekt.de moteur wil eerst afwachten wat hij nu bij de eerste koude start doet .

Vianden (0), 15 jaar geleden

hallo:de gloeiers laten vervangen start weer goed . maar nu na het starten rookt de auto blauwe rook stationair ook tijdens gas geven .stinkt erg weet niet of het olie is of onverbrande diesel, kan dat zo maar ? waar kan dat zo maar van komen.ben altijd een rustige rijder.

Willem12089 (0) PRO, 15 jaar geleden

Waarschijnlijk onverbrande diesel

komt vaker voor bij lagere temperaturen.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.