Opel Vectra: motor heeft kuren...... x1.8xe op lpg g3

Bouwjaar: 1996

Beste allemaal,
In tegenstelling tot eerdere berichten over een vacuumslangetje blijft de auto zeer beroerd lopen: soms hoog in toeren, erg schokkerig oppakken bij schakelen, soms afslaan, en erg onregelmatig lopen. Garage heeft van alles gemeten: hij gaf een storing aan in de lmm, die na wissen eerst niet terugkwam, en uit de uitlaat kwam te veel zuurstof. 1.8 OF 1.9. Garagist vertelde dat het uitlaatspruitstuk bij koude motor iets lek was maar bij warme motor niet. Ik moest hem eerst maar eens vervangen.
Dit wil ik graag doen maar zou het dan ook opgelost kunnen zijn, en wat kost een inlaatspruitstuk ongeveer?
groeten Teun

teundebeun20011980

Geplaatst door teundebeun20011980 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

teundebeun20011980 (0), 18 jaar geleden

tijdens het demonteren van het spruitstuk kwam ik erachter dat de vorige eigenaar 2 bouten heeft afgebroken, dit veroorzaakt waarschijnlijk het lekken van het spruitstuk, ik ga hem weer mooi vlak maken/ schuren, nieuwe pakking erin en de twee bouten laten uitboren, wie weet er in de buurt van meppel iemand die dit kan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.