Opel Astra : motor houd in bij doortrekken

hallo

mijn astra g uit 98 met 240000 km had problemen met mm lampje
dat oranje rotding wat niemand wil zien maar goed uitlaten lezen lmm was
de boosdoener powerfilter verwijderd nieuwe erop lampje is nu al 2 dagen weg
ik heb er wel weer een origneel filter op maar weet niet of hij van diesel of benzine is maakt dit ook uit of niet maar de motor houd in bij koud weer erg wordt hij warm dan met doortrekken houd hij in alsof hij stikt wat kan dit zijn en mijn stoel hangt aan 1 kant naar rechts is deze geknapt of is dit een kwaal

grtn

sanne

Geplaatst door sanne (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Even autogegevens nader aangeven.

sanne (0), 17 jaar geleden

hallo

astra g
bj 98
2.0 dti
diessel airco crouse control
grtn

stefan84 (0), 17 jaar geleden

laat om te beginnen eens je powerfilter eraf en gooi hem de prullenbak in!monteer een originele en het liefst geen andere,dus ook gene van een benzine motor.

een te kleine is niet goed,maar ook geen te grote wat allemaal de prestaties van de motor verslechteren of niet ten goede komen.

weet niet precies welke LMM je erop hebt zitten maar meestal helpen deze open filter je LMM naar de ..... door olie en vet wat ervanaf komt en dat mooi naar binnen slurpt..

het probleem hoeft niet per se in de LMM te zitten,je hebt hem uit laten lezen en het lampje is uit nu zeg je,maar het probleem is er nog steeds ?

Stefan

sanne (0), 17 jaar geleden

hallo

ja powerfilter is eraf heb zekf een hekel aan die zooi maar zat er al op heb hem nog niet weer uit laten lezen maar ik heb nu al langer gereden dan ooit tevoor zonder lampje de lmm is van onbekend merk gekocht op internet voor 130 euro
nummer eindigt op 180 heb hem erop gezet met pijl naar binnen bij de garage zeiden ze nog wel dat hij geen power heeft in ieder geval te weing wat kost een origineel filter zo weet je dat de dealer zegt duur kijk maar op de sloop liggen er zat maar vind ze maar us hij houd gewoon in net of hij stikt dan knalt hij erdoor volgas overschakelen int begin weer een beetje tot 3000 toerne ongeveer en dan smoort hij weer tot 3500 toeren en dan is hij weer goed heel irritant heb het idee dat als ik op de crouse control rijd hij het niet doet

grtn

sanne (0), 17 jaar geleden

iemand nog een idee?????/

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.