Opel : motor lopt niet mooi

hoi heb opel fectra . die niet mooi loopt. het is een fectra bj 1993 motor 2.0 hb als ik hem start loopt hij goed. maar als hij warm is en je moet voor een stoplicht wachten staat die een beetje te bonken. als je hem dan weg zet. en je kompt weer terug dan slaat hij niet aan. gas er bij pompen en dan slaat hij aan. en weer bonkent lopen. wie weet hier raad op??? gr jaap

jaap4744

Geplaatst door jaap4744 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

eerst de stationair-regelaar op vervuiling controleren en uiteraard de vacuumslangen en aanzuigslang(en) op lekkage controleren.

jaap4744 (0), 18 jaar geleden

hoi kan het ook de benzine filter zijn?????? want mijn zwager heeft dat nog nooit vervangen. hij weet ook niet waar de stationaire- regelaar zit. zelf weet ik dat niet want ik ben een diesel rijder.

tijne (0), 18 jaar geleden

als het brandstof filter er al lang in zit vervang die eerst maar is dan want dat zijn de kosten niet en zou er goed mee te maken kunnen hebben.

gr tijjne

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.