Opel : Stottert bij koude motor

L.S.
Ik lees veel over stotterende en haperende motoren, misschien is dit nieuw ? Bij een koude motor stottert de auto de eerste 6 á 7 kilometer. dit is met name met optrekken, bij 2000 a 2500 toeren, stationair loopt ie prima, en bij constant toerental (rijden) ook. Hij is al 3 keer bij de garage geweest, 1e keer MAF-sensor vv, 2e keer injectoren gedemonteerd en gereinigd, 3e keer de koppakking vv, kop gevlakt (deze was lek volgens de garage) en brandstoffilters vv. Echter bij het wegrijden merkte ik direkt dat de klacht er nog in zit. De wagen heeft pas 83000 km gelopen. Hij gaat weer terug naar de garage, maar ik heb er weinig vertrouwen in. het voelt bijna alsof er lucht of vocht in het leidingsysteem zit. Na die 6 á 7 kilometer loopt ie als een zonnetje.

Iemand enig idee ???

joehoe

Geplaatst door joehoe (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joehoe (0), 18 jaar geleden

Ik ben erg benieuwd, de 13e gaat ie weer terug naar de garage, misschien is dat het enige dat ze nog niet vervangen hebben...

joehoe (0), 18 jaar geleden

Uit een goed lopende diesel zijn de injectoren overgezet, echter de klacht blijft. Zal wel iets met de brandstofpomp of idd het pompstuurapp zijn.. (wat dat ook moge wezen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.