Opel Vectra: motor slaat af tijdens rijden lpg/benzine

Bouwjaar: 1996

Hoi, mijn opel vectra 1.8 16v automaat slaat af tijdens het rijden. Ik rij voornamelijk op lpg met de auto. Maar vorige week begon de auto af te slaan op LPG. dus dacht ik dat het gas afgesteld moest worden. Daarna heb ik een paar dagen op benzine gereden (4 dagen) maar ook nu op benzine vertoond deze dezelfde klachten tijdens rijden slaat moter af, (net alsof alles wordt afgesloten kan gas geven maar gebeurd niks) daarna kan ik deze gewoon weer starten en rijden. Maar afslaan op snelweg is minder leuk :( hoop dat iemand mij kan helpen.
Mvg Senol

W1cky

Geplaatst door W1cky (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

even foutcode uitlezen bij de dealer
gr ceesie

W1cky (0), 19 jaar geleden

ja dat ga ik ook morgen laten doen. Maar de laatste keer dat ik het liet uitlezen kwam er ook niks naar voren. Het enige wat ze mij vertelden is dat het uitleesapparaat een storing geeft op het motorstoringslampje, dus een storing aan het lampje en verder niks.

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

storing op het lampje is normaal op lpg. dit lampje wordt dan onderbroken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.